Prenumerera på en fruktkorg och ät mer frukt på restaurang

Prenumerera på en fruktkorg och ät mer frukt på restaurang

Äter du mycket ute på restaurang? Det är verkligen skönt att luncha och äta middag på olika matställen. För att försäkra dig om att du verkligen får i dig tillräckligt med frukt och grönt kan det vara riktigt smart att prenumerera på en fruktkorg.

Prenumerera på en fruktkorg

Det har blivit riktigt vanligt att prenumerera på mat, som på en fruktkorg. Fördelen med att prenumerera på frukt är att du garanterat kommer att äta varierat och väldigt mycket frukt. Det är härligt att få frukt hemlevererat till dörren varje vecka i en fin korg. Du får äpplen, apelsiner, kiwi, melon, mango, vindruvor och mycket mer att njuta av. Råkar det bli lite för mycket frukt en vecka kan du bara frysa in den, så har du färdig frukt till en härlig smoothie. Börja prenumerera på frukt hos fruktleveransen.se och njut av frukt varje dag.

Mer frukt på restauranger

Om du gillar att äta ute är det smart att försöka äta mycket frukt och grönt på restauranger och kaféer. Förutom att äta sallad kan du också satsa lite extra på smoothies. Det har blivit vanligt att även restauranger erbjuder smoothie. Många kaféer har smoothies som ett hälsosamt komplement till kaffe och kaka. Genom att äta mycket frukt kommer du att få i dig alla vitaminer och mineraler som du behöver. Det är också smart att äta frukt för att minska risken för övervikt. Förutom att det är mycket gott, så klart.

Mer frukt hemma

Det finns två orsaker till att vi inte äter nog med frukt: att vi inte har tillräckligt mycket frukt hemma och att vi inte riktigt vet vad vi ska hitta på. Genom att prenumerera på en fruktkorg från fruktleveransen.se har du löst problem ett. För problem två kan du gå ut på restauranger, kaféer och smoothiebarer för att få riktigt bra tips på hur du kan göra goda fruktdrinkar och desserter med frukt och bär. Du hittar också många roliga recept online.

Det absolut lättaste sättet att äta frukt på är att göra en fruktsallad. Skala och skär äpplen, apelsiner, banan och melon. Du kan strö över kokosflingor, frön och nötter för att få lite mer protein. Vill du göra din fruktsallad riktigt mättandev lägger du på en klick yoghurt eller kokosmjölk. Strö över bär, som hallon eller blåbär på toppen, så har du en fantastisk god och hälsosam efterrätt eller mellanmål Du kan också blanda ner frukterna i din mixer och göra en god smoothie att äta till frukost, mellanmål eller lunch.