Nyheter

Nedan publicerar vi evenemang som vi bjuder in till, visar bilder från trevliga tillfällen och annat på gång här på Clas På Hörnet Hotell & Värdshus. Om ni följer oss på Facebook så kommer ni även få dessa nyheter i ert eget flöde. Klicka på följande länk för att komma dit https://www.facebook.com/claspahornet


Är det giftermål på gång? Varför inte boka klassiska Clas På Hörnet för er höjdpunkt i livet? Hotellet är öppet och erbjuder er en härlig vistelse. Festvåningen erbjuder er unika möjligheter.

Vänner! Vi vill passa på och tacka för 2018 som vi avslutade med ett härligt Julbord skapat av Lavalhallens populära kök. Nu är hotellet är öppet som vanligt för alla er som vill unna er en härlig vistelse i Stockholm. Restaurangen är en öppen festvåning som är till för alla er som vill boka in en egen fest, ett möte eller annan samling.

Håll med om att Julen inte riktigt infinner sig innan Clas På Hörnet dukat upp sitt dignande Julbord. Passa på och boka medans platser ännu finnes!

Dela & tagga gärna chefen !!! wink

Gott folk! För tillfället är bara hotellet är öppet och restaurangen är numera vår festvåning som håller öppet för er som vill boka in en egen fest eller samling.

Vänner! Vi passar här på att önska er ett riktigt Gott Nytt År och samtidigt informerar vi om att restaurangen håller stängt i januari pga av en mindre ombyggnation, men vi öppnar åter igen i februari. Välkommen åter!

Vänner, avsluta veckan så som ni förtjänar!

Kom förbi till oss på AFTER WORK - "De södervisa" kör sin bejublade Cornelis-show. AW öppnar 1800, i och med det kan ni ta del av våra AW-erbjudanden...

(Dela gärna, så vi får se många av dina vänner här cool)

Boka

Tel: 08-16 51 36

Surbrunnsgatan 20
113 48 Stockholm
Fax: 08-612 75 02
info@browallshof.se

Följ oss!

sven