Tel: 08-16 51 36

Clas På Hörnet Hotell & Värdshus

Surbrunnsgatan 20
113 48 Stockholm
Fax: 08-612 75 02
info@claspahornet.se

Öppettider restaurangen

Mån-Lör från 17.00

Boka bord>>>

Vår kvarterskrog här i Vasastan...


Här på Clas På Hörnet i kvarterskrogens matsal, i dess bar eller på uteserveringen möter man en härlig blandning av närboende stammisar tillsammans med hotellets gäster. Eftersom stämningen är gemytlig, prisbilden är human och maten är lagad med kärlek och omsorg, så ser man här att en hel del av de närboende och att många av de som jobbar i området återkommer hit för att äta både lunch och middag.


Klassisk svensk mat med väl avvägd utveckling

Menyn består till största delen av klassisk svensk mat, men med en del internationella influenser. Fokus ligger på ekologiska och närproducerade råvaror som köket sedan varsamt omvandlar så som traditionen bjuder till goda rätter. Den ekologiska andan återfinns även i dryckessortimentet där många av vinerna är ekologiskt producerade. Browallshof är verkligen en modern klassiker.

Miljön är unik och välkomnande trivsam

I den charmiga byggnaden på Surbrunnsgatan har man även låtit värdshusets gamla anor sätta sina spår. Inredningen med de många gustavianska möblerna talar sitt tydliga språk och för tankarna tillbaka till 1700-talet, då värdshuset för första gången slog upp portarna. Samtidigt är det inte enbart resa bakåt i tiden utan det handlar hela tiden om ett samspel mellan det traditionella och det moderna. Resultatet blir en meny med klassisk inramning i en inspirerande och unik miljö. Ambitiöst och prestigelöst är två av våra ledord

Välkomna till Clas På Hörnet!

Restaurangbilder

Följ oss!

sven